23.06.2022.

Nakon Zagreba i Rijeke, Centar Zlata dolazi i u Osijek! Nova poslovnica Centra Zlata nalazi se u samom središtu najvećeg slavonskog grada, na adresi Kapucinska 26.

Nova poslovnica Centra Zlata tako postaje centralno mjesto investicijskog zlata i srebra te otkupa plemenitih metala u Osijeku, ali i u cijeloj Slavoniji. 

Kupnja zlata i srebra po najboljim cijenama – bez čekanja!

Otvaranjem nove poslovnice u Osijeku, Centar Zlata svim je Osječanima i Slavoncima približio mogućnost ulaganja u investicijsko zlato po najpovoljnijim uvjetima u Hrvatskoj – uz nisku cijenu i preuzimanje kupljenog zlata bez dugog čekanja! Kupnja investicijskog zlata u Osijeku moguća je u poslovnici Centra Zlata u Kapucinskoj ulici, kao i kupnja srebra u obliku poluga i kovanica. 

Investicijsko zlato sve je popularniji način ulaganja i štednje u svijetu, a Centar Zlata kao centralno mjesto investicijskog zlata u Hrvatskoj ulagačima i štedišama nudi opciju kupnje poluga i kovanica uglednih europskih kovnica s LBMA popisa kao što su Argor Heraeus i Heimerle+Meule. Iako je kupnja zlata i srebra svugdje u Hrvatskoj moguća preko webshopa Centra Zlata uz brzu i osiguranu dostavu na kućnu adresu, fizičke poslovnice poput ove nove u Osijeku proces kupnje zlata čine još pristupačnijim i jednostavnijim.

osijek-centar-zlata

Kraj niskim cijenama otkupa u Osijeku

Otkup zlata u Osijeku do danas je moguće bilo izvršiti na nekoliko lokacija, ali dolaskom Centra Zlata u grad, Osječani i Slavonci svoje zlato mogu prodati po fer tržišnim cijenama, bez prodavanja dukata, nakita i ostalih predmeta od zlata u bescjenje. 

Otkup zlata u Centru Zlata jednostavan je i brz proces koji se odvija pred samim klijentom, a procjena vrijednosti zlata u potpunosti je besplatna i klijenta ne obvezuje na prodaju svojih predmeta. Osim toga, Centar Zlata nudi i garanciju najbolje cijene te akcijske cijene otkupa povodom otvaranja nove poslovnice u Osijeku. 

Isplata novca nakon otkupa vrši se na licu mjesta u gotovini ili na bankovni račun, ovisno o preferencijama klijenta, a investicijsko zlato u obliku poluga i zlatnika visoke čistoće otkupljuje se po još višim cijenama od takozvanog “lom” zlata. 

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme osječke poslovnice je od ponedjeljka do petka od 09:00 do 17:30, a ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za otvaranje nove poslovnice u Osijeku ili želite dogovoriti termin za kupnju ili otkup zlata ili srebra, možete poslati e-mail na adresu [email protected] ili pozivom na broj 098 500 499. Naši djelatnici stoje vam na raspolaganju za sve upite!

Autor:

Centar Zlata

Napomene:

  1. Svaka referenca na ovoj stranici na “Centar Zlata” odnosi se na tvrtku Saiva d.o.o.
  2. Tekstovi na centarzlata.com služe isključivo za informiranje i educiranje o financijskim tržištima i tržištima plemenitih metala te ih ne treba smatrati investicijskim savjetom.

Želite li na email adresu dobivati slične tekstove? Prijavite se za primanje naših newslettera! U newsletterima osim edukacijskih tekstova šaljemo i informacije o našim promotivnim aktivnostima, kao i ostale informacije za koje smatramo da bi zainteresiranima za ulaganje u plemenite metale mogle biti interesantne!