POSLOVNICA SPLIT

Lokacija: Ćirila i Metoda 38 (2. kat)

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak 09:00 – 17:00

POSLOVNICA SPLIT

Lokacija: Ćirila i Metoda 38 (2. kat)

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak 09:00 – 17:00

Kontakt podaci

Često postavljena pitanja

Dolazak u poslovnicu poželjno je najaviti iz dva razloga. Prvi je izbjegavanje stvaranja gužve u poslovnici te osiguravanje termina koji će biti dostupan samo za vas kako ne biste dugo čekali. Drugi je razlog osiguravanje dostupnosti proizvoda koje želite kupiti – ako najavite dolazak, možemo na vrijeme provjeriti imamo li proizvode koje želite odmah dostupne.

Dolazak je moguć i bez najave, ali u tom slučaju molimo za strpljenje jer prednost imaju klijenti koji imaju dogovoren termin.

Cijene svih proizvoda mijenjaju se svakih pet minuta, u skladu s promjenama burzovnih cijena zlata i srebra. Cijena proizvoda koju klijent plaća ona je koja je aktualna na našoj internetskoj stranici u trenutku izdavanja računa, dok je klijent u poslovnici. 

Cijenu je unaprijed moguće fiksirati isključivo uplatom dijela iznosa ili cijelog iznosa prije dolaska. Za mogućnost uplate predujma, molimo vas da kontaktirate naše djelatnike prije dolaska.

U poslovnici je moguće plaćanje gotovinom (za iznos manji od 10.000 eura) ili plaćanje mobilnim i internet bankarstvom. Plaćanje mobilnim bankarstvom moguće je izvršiti skeniranjem koda s ponude u poslovnici koristeći aplikaciju mobilnog bankarstva.

Također je moguće i plaćanje kriptovalutama preko platforme PayCek.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama nije moguće u poslovnicama kako bismo bili u mogućnosti ponuditi najbolju moguću cijenu našim klijentima.

Ne. Cijena proizvoda koja je aktualna na našoj internetskoj stranici u trenutku vašeg dolaska u poslovnicu je sav iznos kojeg klijent plaća prilikom kupnje zlata i srebra u Centru Zlata.

Centar Zlata svim klijentima nudi mogućnost pohrane zlata i srebra iz stalnog asortimana u vrijednosti većoj od 700 eura. Pohrana je za sve klijente besplatna prvih godinu dana, nakon čega se naplaćuje, ovisno o vrijednosti pohranjenih proizvoda. Pohranjeno investicijsko zlato i srebro čuva se na strogo čuvanim lokacijama, a klijent svoje proizvode može podignuti u poslovnici bilo kada, uz najavu dan ranije.

U svakoj poslovnici Centra Zlata moguće je prodati zlato i srebro. Investicijsko zlato i srebro u obliku poluga i kovanica otkupljuje se po višim cijenama od ostalih predmeta poput nakita koje također otkupljujemo, uz garanciju najbolje cijene.

Kontaktirajte nas putem chata u donjem desnom kutu stranice, pošaljite email na [email protected] ili nazovite na 01 3000 783.

Imate pitanje? Kontaktirajte nas.

  Najprodavaniji proizvodi

  Dobrodošli u poslovnicu Split

  Dobrodošli u našu novu poslovnicu. U nastavku možete vidjeti galeriju naše nove poslovnicu o kojoj možete kupiti investicijsko zlato ili prodati Vaše zlato.

  Dobrodošli u poslovnicu Split

  Dobrodošli u našu novu poslovnicu. U nastavku možete vidjeti galeriju naše nove poslovnicu o kojoj možete kupiti investicijsko zlato ili prodati Vaše zlato.

  Kakvo investicijsko zlato je moguće kupiti u Centru Zlata?

  Investicijsko zlato standardizirano je zlato koje dolazi u fizičkom obliku, odnosno u obliku zlatnih poluga i zlatnika visoke čistoće. Investicijsko je zlato idealno za dugotrajnu štednju i ulaganje jer odlično zadržava vrijednost u dugom roku, dok novac na računu gubi vrijednost zbog učinka inflacije i rekordno niskih kamatnih stopa na štednju.

  Cijena zlata u proteklih je 20 godina u prosjeku rasla oko 8.3% godišnje, što je znatno više od stope inflacije, ali i od alternativnih oblika ulaganja. Uz to, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza i nameta, uključujući PDV pri kupnji te porez na kapitalnu dobit pri prodaji.

  Zlato je vrlo likvidna imovina, što znači da ga je izraziro jednostavno zamijeniti za gotovinu kroz otkup zlata u kratkom roku. Centar Zlata i u Splitu nudi uslugu otkupa zlata po najvišim cijenama u državi.

  Centar Zlata ovlašteni je distributer poznatih europskih talionica kao što su austrijska državna kovnica Münze Österreich, najpoznatija švicarska kovnica Argor-Heraeus ili najstarija njemačka kovnica Heimerle-Meule. Sve navedene talionice nalaze se na certificiranom LBMA popisu te centarzlata.com svojim klijentima daje i dodatni certifikat autentičnosti.

  Investicijsko zlato Split – Najpovoljnije cijene

  Centar Zlata u svom asortimanu nudi zlatne poluge od 1 grama pa do 1 kilograma te zlatnike i zlatne medalje iz raznih država te različitih veličina.

  Ukupnu ponudu investicijskog zlata možete vidjeti klikom OVDJE.

  Otkup zlata u Split

  Zanima vas prodaja investicijskog zlata ili zlatnog nakita?

  Saznajte više o otkupu zlata klikom ovdje: