Gdje kupiti investicijsko zlato u Hrvatskoj?

Centar Zlata središnje je mjesto za kupnju i prodaju investicijskog zlata i srebra u Hrvatskoj. Centar Zlata, kao i web stranica www.centarzlata.com, brend je u vlasništvu poduzeća Saiva d.o.o. koje ima tradiciju poslovanja koja traje još od 1994. godine. 

Sa središtem u Zagrebu i poslovnicama u ostalim gradovima, Centar Zlata vodeći je distributer poluga i kovanica od plemenitih metala u državi, a ujedno je i ovlašteni distributer poznatih europskih talionica kao što je austrijski Münze Österreich, švicarski Argor-Heraeus, njemački Heimerle+Meule te Hrvatska kovnica novca

S preko 50.000 korisnika naših usluga čije recenzije govore same za sebe, Centar Zlata postao je prvi odgovor na pitanje “Gdje kupiti investicijsko zlato u Hrvatskoj?” S više od 20 zaposlenih stručnjaka, Centar Zlata svojim klijentima nudi mogućnost kupnje i otkupa investicijskih plemenitih metala po najpovoljnijim uvjetima u Hrvatskoj.

Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju za besplatne konzultacije putem telefona 01 3000 783 i maila [email protected], a lokacije naših poslovnica možete pronaći klikom OVDJE.

Podaci o tvrtki

Naziv: Saiva d.o.o.
Adresa: Savska cesta 41/11.kat, Zagreb, Hrvatska
OIB: 82703642024
MBS: 040023263
Tvrtka upisana kod: Trgovački sud u Zagrebu
Bankovni računi:
PBZ – HR5623400091510544137
Erste – HR2524020061100978096
Raiffeisen – HR5424840081135186206
Temeljni kapital: 26.000,00 kuna – uplaćeno u cijelosti
Član društva: Dr.sc. Saša Ivanović

Naš tim:

centar-zlata-josip-kokanovic-sasa-ivanovic
Vlasnik i direktor – dr. sc. Saša Ivanović | Operativni direktor – Josip Kokanović, mag. oec.
Petar Uremović, mag. oec.
Voditelj prodaje
Matea Zmijarević, mag. oec.
Voditelj otkupa
Martina Hotko
Voditelj veleprodaje
matea-horvat
Matea Horvat, mag. ing.
Webshop podrška
Ivan Krajinović
Prodaja

Mediji o nama:

Centar Zlata – Idealan partner za sigurnu budućnost

Zlatne poluge, zlatnici i ostali proizvodi koje Centar Zlata ima u ponudi odlična su zaštita od inflacije, koja iz godine u godinu uništava vrijednost životne ušteđevine velikog broja građana koji svoj novac ulažu u oročenu štednju.

Nacionalni mirovinski sustav je neodrživ, stoga je smanjivanje već premalih mirovina te podizanje dobne granice za odlazak u mirovinu nažalost neizbježno. Sve je više ljudi svjesno da im državna mirovina neće osigurati stabilnu starost, stoga se odlučuju na ulaganje u zlato, plemeniti metal koji dugoročno svojim vlasnicima daje visoku sigurnost, ali i prinos osjetno viši od kamatnih stopa na štednju.


Zato je sada krajnje vrijeme da krenete s ulaganjem u investicijsko zlato!

Ponuda Centra Zlata

Osim prodaje kovanica i poluga zlata, srebra, platine i paladija, Centar Zlata vrši i otkup investicijskog zlata i ostalih plemenitih metala. Naši analitičari kontinuirano prate situaciju na globalnim financijskim tržištima te izrađuju prognoze kretanja cijene zlata i ostalih kovina te o tome informiraju naše klijente. Također izrađujemo edukacijske materijale iz kojih se svi zainteresirani za ulaganje u zlato mogu informirati o ovom načinu ulaganja. Na temelju svega navedenog, centarzlata.com je idealan odgovor na pitanje gdje kupiti investicijsko zlato u Zagrebu!

Ako želite primati najnovije analize situacije na tržištu plemenitih metala koje centarzlata.com redovito izrađuje, prijavite se na naš Newsletter.

banka-zlata-naslovna