24.01.2023.

Heimerle+Meule najstarija je njemačka kovnica s prestižnog LBMA popisa te je poznata po kovanju zlatnih i srebrnih poluga te jedinstvenih zlatnih kompleta UnityBars i UnityBox. Unity kompleti posebno su popularni jer ulagačima u zlato pružaju mogućnost periodičnog ulaganja kupnjom malih poluga te predstavljaju oblik investicijskog zlata koji pruža visoku razinu likvidnosti po isplativoj cijeni po gramu.

Heimerle+Meule poluge od 1g do 100g  krasi prepoznatljivo pakiranje koje se ističe svojom čvrstoćom, što ga izdvaja od pakiranja ostalih kovnica. 

unitybars-zlato-komplet

UnityBars komplet zlatnih poluga

Besplatna dostava za kupnje veće od 500€

Centar Zlata ovlašteni je distributer Heimerle+Meule kovnice za Hrvatsku pa je u našem asortimanu moguće pronaći poluge od zlata i srebra, kao i već spomenute Unity komplete svih veličina. 

Centar Zlata nudi svim klijentima mogućnost ostvarivanja besplatne dostave na kupnju Heimerle+Meule proizvoda u iznosu većem većem od 500€ u jednoj transakciji. 

Besplatnu dostavu moguće je ostvariti kupnjom isključivo proizvoda kovnice Heimerle+Meule te ju je moguće ostvariti isključivo na teritoriju Republike Hrvatske (besplatna dostava nije moguća u druge zemlje). Dostava je osigurana te u pravilu stiže na kućnu adresu u roku dva do tri radna dana putem GLS dostavne službe.

Besplatnu dostavu moguće je ostvariti automatski preko webshopa (prilikom naplate potrebno je izabrati opciju “Besplatna dostava”), a moguće je i dogovoriti slanje ponude direktno s uključenim popustom pozivom na broj 01 3000 783 ili slanjem upita na [email protected].

Pogledaj ponudu Heimerle+Meule zlata i srebra klikom na link:

 

Želite ponudu ili imate dodatnih pitanja? Javite se našim stručnjacima za besplatne konzultacije:

 

Prvi saznajte najnovije vijesti s tržišta plemenitih metala!

Prijavite se na naš besplatni newsletter i ostanite u toku s novostima s tržišta i analizama naših stručnjaka.

Newsletter se u pravilu šalje jednom tjedno, a u bilo kojem trenutku se možete odjaviti. Ostavljanjem Vaše e-mail adrese pristajete na primanje informativnih i promotivnih poruka od strane Centra Zlata. *

 

Autor:

Centar Zlata

Napomene:

  1. Svaka referenca na ovoj stranici na “Centar Zlata” odnosi se na tvrtku Saiva d.o.o.
  2. Tekstovi na centarzlata.com služe isključivo za informiranje i educiranje o financijskim tržištima i tržištima plemenitih metala te ih ne treba smatrati investicijskim savjetom.