11.04.2022.

Centar Zlata, vodeći hrvatski otkupljivač i distributer plemenitih metala, otvorio je novu poslovnicu u Importanne centru, u blizini zagrebačkog Glavnog kolodvora. Nova poslovnica druga je po redu poslovnica Centra Zlata u Zagrebu, nakon središnjice u poslovnom tornju Zagrepčanka na adresi Savska 41. 

Poslovnica u Importanne centru mjesto je za povoljan i siguran otkup zlata u Zagrebu, a u poslovnici je moguće i izvršiti kupnju investicijskog zlata i srebra po najboljim cijenama u gradu. Poslovnica se nalazi na pristupačnom mjestu unutar Importanne centra, preko puta velikih pokretnih stepenica na ulazu iz smjera Trga kralja Tomislava. 

zagreb-importanne

Promotivne otkupne cijene zlata

Otvaranje nove poslovnice Centra Zlata pratit će period u kojemu će se otkup zlata vršiti po promotivnim cijenama koje su trenutno najviše u cijelom Zagrebu (ali i u Hrvatskoj). Bilo da se radi o starom zlatnom nakitu, limovima ili drugim predmetima od zlata, najviše novaca za svoje zlato možete dobiti upravo u Centru Zlata, i to u novoj poslovnici u Importanne centru.

Otkup investicijskog zlata, kao što su zlatnici i zlatne poluge visoke čistoće, vrši se po još povoljnijim cijenama od otkupa takozvanog “lom” zlata. Primjerice, otkupna cijena velikog dukata “Franjo Josip”, jednog od najpopularnijeg zlatnika u ovom dijelu Europe, trenutno iznosi gotovo 6000 kuna!

Osim već spomenutog otkupa zlata, u novoj poslovnici Centra Zlata u Importanne centru moguća je i kupnja investicijskog zlata u obliku zlatnika i zlatnih poluga. Nova poslovnica idealno je mjesto i za kupnju poklona od zlata, bilo da se radi o poklonu za krizmu, krštenje, vjenčanje ili neku drugu posebnu prigodu.

Kontakt podatke nove poslovnice, kao i radno vrijeme, možete pronaći klikom na link:

 

Mjenjačnica kriptovaluta

U sklopu nove poslovnice Centra Zlata, uskoro će biti moguća kupnja i prodaja kriptovaluta u zamjenu za gotovinu. Nova mjenjačnica kriptovaluta tako će našim klijentima nuditi i opciju ulaganja u ovaj zanimljivi oblik imovine, kao i prodaju kriptovaluta u svrhu brzog dolaska do gotovine, po povoljnom tečaju, u svega nekoliko minuta. 

Usluga mijenjanja kriptovaluta u poslovnici Centra Zlata još nije dostupna, ali njeno puštanje u pogon očekuje se već ovaj mjesec.

Širenje Centra Zlata

Otvaranje nove poslovnice Centra Zlata u Importanne centru dio je širenja vodećeg hrvatskog distributera i otkupljivača zlata na nova tržišta. Širenje je pokrenuto prošle godine, otvaranjem ureda u Rijeci, a nastavit će se ove godine otvaranjem nove poslovnice u centru Osijeka

Na taj, način klijenti Centra Zlata imat će bolju pristupačnost našim uslugama prodaje i otkupa investicijskih plemenitih metala po najpovoljnijim uvjetima u regiji.

Autor:

Centar Zlata

Napomene:

  1. Svaka referenca na ovoj stranici na “Centar Zlata” odnosi se na tvrtku Saiva d.o.o.
  2. Tekstovi na centarzlata.com služe isključivo za informiranje i educiranje o financijskim tržištima i tržištima plemenitih metala te ih ne treba smatrati investicijskim savjetom.

Želite li na email adresu dobivati slične tekstove? Prijavite se za primanje naših newslettera! U newsletterima osim edukacijskih tekstova šaljemo i informacije o našim promotivnim aktivnostima, kao i ostale informacije za koje smatramo da bi zainteresiranima za ulaganje u plemenite metale mogle biti interesantne!