Investicijsko zlato i srebro kupljeno u Centru Zlata moguće je preuzeti na više načina – u nekoj od fizičkih poslovnica ili putem 100% osigurane dostave na kućnu adresu. Upravo je osigurana dostava najčešći oblik preuzimanja zlatnih i srebrnih poluga i kovanica kupljenih preko internetske trgovine.

Dostava u roku dva radna dana

Centar Zlata koristi usluge dostavne službe GLS i dostava se vrši na teritoriju cijele Hrvatske i Slovenije. U velikoj većini slučajeva (preko 90%), dostava se može očekivati na kućnoj adresi u roku dva radna dana od dana zaprimljene uplate. U praksi, to znači da ako je uplata izvršena u ponedjeljak, dostava se može očekivati u srijedu; ako je uplata izvršena u petak, dostava se može očekivati u utorak.

Iznimke su moguće za otoke te za dostave koje se vrše u periodima izrazito visoke potražnje. No, čak i tada se dostava u pravilu ne čeka duže od nekoliko radnih dana. 

100% osigurana i diskretna dostava

Svaki paket kojeg Centar Zlata šalje osiguran je u punoj svojoj vrijednosti, tako da za kupca ne postoji nikakav rizik prilikom slanja. To znači da, ako dođe do vrlo malo vjerojatnog scenarija gubitka pošiljke, Centar Zlata kupcu šalje potpuno novi paket o svom trošku, dok osiguravajuća kuća obešteti Centar Zlata u novcu. 

Na ovaj način, kupac može biti siguran da će kupljene proizvode dobiti bez obzira na moguće vanjske okolnosti, a rizik je prebačen na trgovca, odnosno osiguravatelja. 

Osim što je pošiljka osigurana, samo pakiranje vrlo je diskretno i ni na koji način ne odaje dojam kako se u njemu nalaze predmeti od plemenitih metala. Dostava se uručuje isključivo osobi koja je naznačena prilikom kupnje, a dostavljač prije dostave kontaktira osobu radi dogovora preuzimanja. 

Cijene dostave u Hrvatskoj i Sloveniji

Trošak brze i osigurane dostave na teritoriju Hrvatske i Slovenije ovisi o vrijednosti pošiljke, a cijene dostave su sljedeće:

Vrijednost pošiljke Cijena dostave
do 300 € 6€ (37.67 kn)
301 € – 1.500 € 8€ (60.28 kn)
1.501 € – 4.000 € 16€ (120.55 kn)
4.001 € – 7.000 € 24€ (180.83 kn)
7.001 € – 40.000 € 32€ (241.10 kn)
iznad 40.000 € po dogovoru

Dostava u inozemstvo

Osim u Hrvatskoj i Sloveniji, Centar Zlata vrši dostavu i u ostalim državama Europske unije. Rok dostave tada je u većini slučajeva sedam radnih dana, dostava je također osigurana, a cijena ovisi o dostavnoj zoni (zemlji u koju se šalje) te o vrijednosti pošiljke. Kako biste saznali točnu cijenu dostave u inozemstvo, obratite se našim djelatnicima.

Ako imate dodatnih pitanja vezanih za dostavu proizvoda, korisničku podršku možete kontaktirati putem chata ili telefona 01/3000 783 u radno vrijeme ili putem maila [email protected].