Poslovnica Osijek – Investicijsko zlato po najpovoljnijim cijenama u gradu

Poslovnica Centra Zlata u Osijeku nalazi se na adresi Kapucinska 26 u samom središtu grada. Investicijsko zlato sve je popularniji oblik ulaganja i štednje koja je u zadnjih 20 godina nosila prosječni godišnji prinos iznad 8%, a sada i Osječani imaju priliku kupiti zlatne dukate i zlatne poluge po najpovoljnijim cijenama u državi bez čekanja!

Centar Zlata Osijek

osijek-investicijsko-zlato

Kontaktirajte nas:


  Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.
  Investicijsko zlato – cijene

  Slika Ime proizvoda Cijena prodaje Cijena otkupa

  Kakvo investicijsko zlato je moguće kupiti u Centru Zlata?

  Investicijsko zlato standardizirano je zlato koje dolazi u fizičkom obliku, odnosno u obliku zlatnih poluga i zlatnika visoke čistoće. Investicijsko je zlato idealno za dugotrajnu štednju i ulaganje jer odlično zadržava vrijednost u dugom roku, dok novac na računu gubi vrijednost zbog učinka inflacije i rekordno niskih kamatnih stopa na štednju.

  Cijena zlata u proteklih je 20 godina u prosjeku rasla oko 8.3% godišnje, što je znatno više od stope inflacije, ali i od alternativnih oblika ulaganja. Uz to, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza i nameta, uključujući PDV pri kupnji te porez na kapitalnu dobit pri prodaji.

  Zlato je vrlo likvidna imovina, što znači da ga je izraziro jednostavno zamijeniti za gotovinu kroz otkup zlata u kratkom roku. Centar Zlata i u Rijeci nudi uslugu otkupa zlata po najvišim cijenama u državi.

  Centar Zlata ovlašteni je distributer poznatih europskih talionica kao što su austrijska državna kovnica Münze Österreich, najpoznatija švicarska kovnica Argor-Heraeus ili najstarija njemačka kovnica Heimerle-Meule. Sve navedene talionice nalaze se na certificiranom LBMA popisu te centarzlata.com svojim klijentima daje i dodatni certifikat autentičnosti.

  Investicijsko zlato Osijek – Najpovoljnije cijene

  Centar Zlata u svom asortimanu nudi zlatne poluge od 1 grama pa do 1 kilograma te zlatnike i zlatne medalje iz raznih država te različitih veličina.

  Ukupnu ponudu investicijskog zlata možete vidjeti klikom OVDJE.

  Otkup zlata u Osijeku

  Zanima vas prodaja investicijskog zlata ili zlatnog nakita?

  Saznajte više o otkupu zlata klikom ovdje: