08.10.2021.

Kao što smo nedavno najavili, centarzlata.com u procesu je promjene imena u Centar Zlata, a posljednji korak u našem rebrandingu je i promjena internetske domene na kojoj se nalazi naša web stranica. Od ovog tjedna, središnje mjesto investicijskog zlata i srebra u Hrvatskoj možete pronaći na novoj domeni:

www.CentarZlata.com

Novo ime, ista kvaliteta usluge

U svega nekoliko godina, centarzlata.com postala je vodeći brend na području investicijskih plemenitih metala u Hrvatskoj, na što smo vrlo ponosni i na čemu smo izrazito zahvalni svim našim klijentima koji su nam iskazali povjerenje koristeći naše usluge. Više od 60.000 zadovoljnih korisnika u prošlom je periodu koristilo naše usluge, a stotine njihovih recenzija govore same za sebe. 

No, kao što je već spomenuto u našoj prvotnoj objavi o promjeni imena, širenjem poslovanja BankeZlata.com te otvaranjem novih poslovnica u drugim hrvatskim gradovima, došlo je do potrebe za dodatnim fokusom na naše fizičke poslovnice u kojima je također moguće kupiti (i prodati) plemenite metale. 

Kako bi što jasnije komunicirali s našim budućim klijentima da prodaju i otkup ne vršimo isključivo putem web-shopa i naše internet stranice, odlučili smo promijeniti brend pod kojim poslujemo kako bi isti puno jasnije ukazao na postojanje fizičkih poslovnica, a novo ime je Centar Zlata™ s novom pripadajućom domenom www.CentarZlata.com.

centarzlata-logo

Potpuno isto korisničko iskustvo

Iako našu web stranicu od sada možete pronaći na novoj internetskoj adresi, sam sadržaj te stranice (osim u određenim estetskim stvarima) neće se razlikovati od dosadašnje stranice www.centarzlata.com. Naš asortiman zlatnih i srebrnih poluga i kovanica koji je najveći u Hrvatskoj i dalje ćete moći pretraživati na istom mjestu, kao i proizvode na akciji. Nova promjena stoga je isključivo tehničke naravi i ni na koji način ne utječe na naše ustaljeno poslovanje s postojećim, a ni budućim klijentima. 

Vjerujemo kako će www.CentarZlata.com u budućnosti nastaviti biti ono što je www.centarzlata.com bila do sada, a to je središnje mjesto za informiranje o stanju na tržištu plemenitih metala te mjesto gdje je moguće poluge i kovanice od zlata i srebra kupiti i prodati po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj i regiji!

Veselimo se novim izazovima koji su pred nama, a ukoliko vi imate bilo kakvih pitanja za nas, kontaktirati nas možete na naš novi kontakt e-mail [email protected].