Najam sefa za čuvanje investicijskog zlata

Ako ne posjedujete privatni sef i pitate se gdje čuvati zlatne poluge, najam sefa u centarzlata.com je idealno rješenje. Za vas smo osigurali pohranu zlata u sigurnim prostorima naših partnera. Sefovi u kojima čuvamo plemenite metale naših klijenata nalaze se na više tajnih lokacija i pod konstantnim su nadzorom banaka ili ostalih renomiranih ustanova. Zlatne poluge i zlatnici koje nam klijenti povjere na čuvanje u potpunosti su u vlasništvu klijenta te ih se uz prethodnu najavu uvijek može preuzeti ili dati nalog za dostavu na adresu klijenta.

Sve prednosti najma sefa kod BankeZlata.com:

  • Maksimalna sigurnost vašeg zlata;
  • Nema troška dostave;
  • Jednostavno preuzimanje zlata koje ste čuvali kod nas;
  • Niska cijena čuvanja zlata u sigurnom sefu.

Najam sefa za čuvanje zlatnih poluga kod centarzlata.com garantira maksimalnu sigurnost, no uvijek postoje investitori koji preferiraju svoju investiciju držati blizu sebe. Ako ste jedan od njih, na raspolaganju vam je dostava putem 100% osigurane vrijednosne pošiljke ili osobno preuzimanje zlata, srebra i ostalih investicijskih plemenitih metala u Zagrebu.

najam-sefa-zlato

Za sve klijente BankeZlata.com pohrana u sefu je besplatna prvih 12 mjeseci!

Prikaz cijene najma sefa u odnosu na vrijednost investicije:

Vrijednost* Mjesečna cijena najma**
5.000kn – 299.000kn 25 kuna (prvih 12 mjeseci besplatno)
300.000kn – 999.999kn 70 kuna (prvih 12 mjeseci besplatno)
1.000.000kn – na gore Po dogovoru (potrebno se osobno javiti)

* Vrijednost se računa prema prosječnoj spot cijeni u zadnjih godinu dana, a ako je period kraći, u obzir se uzima prosječna spot cijena tog perioda.
** Cijene su izražene s PDV-om.
*** Račun za uslugu najma izdaje se na period od 6 mjeseci.

Sigurni smo da je najam sefa kod Banke Zlata puno bolja opcija od samostalnog iznajmljivanja bankovnog sefa. Naime, ovo je povoljnija i fleksibilnija opcija. Uz navedenu prednost, postoje i druge pogodnosti, koje su vrijedne u trenutku kada se klijent odluči prodati plemenite metale Banci Zlata. Primjerice, ako nam klijent prodaje zlato koje je bilo pohranjeno kod nas, oslobođen je plaćanja najamnine za sef za posljednjih 6 mjeseci.

Pravila i uvjeti pohrane plemenitih metala pročitajte ovdje.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja vezana uz pohranu investicijskih plemenitih metala u sefu Banke Zlata!

Imam 68 godina i nije jednostavno naći ovoliko dobrog sadržaja o investicijskom zlatu na našem jeziku. Ovdje sam naučio jako puno, a analitičar iz Bulliona mi je stvarno pomogao sa puno dobrih savjeta pri samom odabiru kupnje investicijskog zlata. Uplatio sam na njihov račun, a poluga i novčić su mi došli poštom kroz nekoliko dana bez ikakvih problema. Prvo sam bio malo skeptičan radi preuzimanja robe poštom, ali kada sam vidio koliko je jednostavno, sada zlato primam isključivo poštom.

Slobodan J.

Pošto je moj cilj je svaki mjesec kupovati malu količinu investicijskog zlata kao jedan oblik štednje, dečki iz Bulliona su mi dali doista puno korisnih savjeta kako to najbolje odraditi kako bi dobio više za svoj ulog. Isto su mi omogućili da umjesto malih zlatnih poluga, kroz nekoliko uplata, po fiksiranoj cijeni dobijem veću polugu koja ima bolju cijenu. To me je stvarno oduševilo.
Super usluga i super cijena!

Željko R.

Savjetom da bi možda bilo bolje da pričekam sa prodajom svoje 500g zlatne poluge, dobio sam 120€ više u samo jedan dan. Otkupili su zlatnu polugu od mene iako istu nisam kupio kod njih, a isto moram pohvaliti da su im otkupne cijene najbolje na tržištu.

Janez A.