Najam sefa za čuvanje investicijskog zlata

Ako ne posjedujete privatni sef i pitate se gdje čuvati zlatne poluge, najam sefa u Centru Zlata je idealno rješenje. Za vas smo osigurali pohranu zlata u sigurnim prostorima naših partnera. Sefovi u kojima čuvamo plemenite metale naših klijenata nalaze se na više tajnih lokacija i pod konstantnim su nadzorom banaka ili ostalih renomiranih ustanova. Zlatne poluge i zlatnici koje nam klijenti povjere na čuvanje u potpunosti su u vlasništvu klijenta te ih se uz prethodnu najavu uvijek može preuzeti ili dati nalog za dostavu na adresu klijenta.

Sve prednosti najma sefa kod Centra Zlata:

  • Maksimalna sigurnost vašeg zlata;
  • Nema troška dostave;
  • Jednostavno preuzimanje zlata koje ste čuvali kod nas;
  • Niska cijena čuvanja zlata u sigurnom sefu.

Najam sefa za čuvanje zlatnih poluga kod Centra Zlata garantira maksimalnu sigurnost, no uvijek postoje investitori koji preferiraju svoju investiciju držati blizu sebe. Ako ste jedan od njih, na raspolaganju vam je dostava putem 100% osigurane vrijednosne pošiljke ili osobno preuzimanje zlata, srebra i ostalih investicijskih plemenitih metala u jednoj od naših poslovnica.

najam-sefa-zlato

Za sve klijente Centra Zlata pohrana u sefu je besplatna prvih 12 mjeseci!

Prikaz cijene najma sefa u odnosu na vrijednost investicije:

Vrijednost* Mjesečna cijena najma**
do 499.000kn 25 kuna (prvih 12 mjeseci besplatno)
500.000kn – 999.999kn 70 kuna (prvih 12 mjeseci besplatno)
1.000.000kn i više Po dogovoru (potrebno se osobno javiti)

* Vrijednost se računa prema prosječnoj spot cijeni u zadnjih godinu dana, a ako je period kraći, u obzir se uzima prosječna spot cijena tog perioda.
** Cijene su izražene s PDV-om.
*** Račun za uslugu najma izdaje se na period od 6 mjeseci.

Sigurni smo da je najam sefa kod Centra Zlata puno bolja opcija od samostalnog iznajmljivanja bankovnog sefa. Naime, ovo je povoljnija i fleksibilnija opcija. Uz navedenu prednost, postoje i druge pogodnosti, koje su vrijedne u trenutku kada se klijent odluči prodati plemenite metale Centru Zlata. Primjerice, ako nam klijent prodaje zlato koje je bilo pohranjeno kod nas, oslobođen je plaćanja najamnine za sef za posljednjih 6 mjeseci.

Pravila i uvjete pohrane plemenitih metala pročitajte klikom na link: https://www.centarzlata.com/pravila-i-uvjeti-pohrane-plemenitih-metala/

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja vezana uz pohranu investicijskih plemenitih metala u sefu Centra Zlata!