3. 5. 2023.

Danas je otvorena nova poslovnica Centra Zlata u samom središtu Splita, na adresi Ćirila i Metoda 38 na drugome katu. Ovo je ukupno peta poslovnica Centra Zlata u Hrvatskoj te prva u Dalmaciji.

Otvaranjem nove lokacije, Centar Zlata omogućio je ne samo Splićanima, već i svima iz šire okolice grada, mogućnost brze i jednostavne kupnje investicijskog zlata i srebra po najboljim cijenama u Hrvatskoj. 

Investicijsko zlato dostupno odmah – bez skrivenih troškova

U novoj poslovnici Centra Zlata u Splitu moguće je kupnju zlatnih i srebrnih poluga i kovanica obaviti u svega nekoliko minuta, bez dugog čekanja na isporuku i bez ikakvih dodatnih troškova. Investicijsko zlato fizičkom obliku dostupno je odmah i sve što je potrebno jest najaviti svoj dolazak preko telefona, e-pošte ili chata. Na ovaj način, sada je i u Splitu moguće jednostavno ulagati u fizičko zlato bez potrebe za čekanjem na isporuku i po nekoliko tjedana.

U asortimanu Centra Zlata može se pronaći širok izbor poluga i kovanica od plemenitih metala, među kojima se ističu poluge njemačke kovnice Heimerle+Meule ili švicarskog Argor-Heraeusa. Ove poluge dolaze u različitim veličinama pa je tako moguće u novoj poslovnici pronaći ponešto za svačiji džep, a osim poluga, u ponudi su i razne zlatne kovanice koje podjednako dobro mogu poslužiti kao investicija, ali i kao prigodni poklon za dragu osobu.

Otkup zlata i srebra po najboljim cijenama u Dalmaciji

Osim mogućnosti kupnje zlata i srebra, u novoj splitskoj poslovnici Centra Zlata moguće je izvršiti i otkup zlata i srebra, odnosno prodaju istoga. Bilo da se radi o investicijskom zlatu i srebru u obliku poluga i kovanica ili o nakitu i ostalim predmetima od plemenitih metala, Centar Zlata nudi garanciju najviše otkupne cijene. 

U novu poslovnicu moguće je predmete od zlata i srebra donijeti na potpuno besplatnu procjenu, bez obveze otkupa, a procjena se vrši suvremenim uređajima koji precizno očitavaju masu i čistoću pojedinog predmeta. Isplata novca vrši se na licu mjesta, ili u gotovini (za iznose do 10.000 eura) ili preko računa, ovisno o preferencijama klijenta. Poželjno je samo rezervirati termin dolaska kako bi se izbjegla gužva i osiguralo sve potrebno za otkup.

Adresa Ćirila i Metoda 38, Split (2. kat)
Radno vrijeme Ponedjeljak – petak 09:00 – 17:00
Telefon 021 330 066
E-mail [email protected]

Lokacija na karti: