Otkup srebra2022-01-20T14:03:12+02:00
garancija-najbolje-cijene

Imate bolju ponudu na drugom mjestu? Javite nam se i garantiramo Vam veću otkupnu cijenu!

Ukoliko imate bolju ponudu za otkup zlata na drugom mjestu, pokažite nam ju i garantiramo veću cijenu po gramu na ukupni iznos!

Više o garanciji najbolje cijene saznajte ovdje.

Bez skrivenih troškova!

Isplata na licu mjesta!

Testiranje srebra se obavlja pred Vama!

Što otkupljujemo?

Napomene:

 • Ako poluga dolazi u plastičnom pakiranju, a vaša poluga je izvađena ili je pakiranje oštećeno, otkupna cijena će biti nešto niža.

Napomene:

 • Otkup kovanica koje su izgrebane, savijene, probušene ili oštećene na drugi način vršimo po nešto nižoj cijeni od cijene kovanica koje su u dobrom stanju.

Ako posjedujete srebrni nakit koji više ne nosite jer više nije u modi, iznošen je, oštećen, premali ili ga iz bilo kojeg razloga želite prodati, na pravom ste mjestu!

centarzlata.com vrši otkup srebra u obliku srebrnih lančića, ogrlica, prstenja, narukvica, naušnica i bilo kojem drugom obliku bez obzira je li nakit čitav, oštećen ili polomljen.

Draga kamenja, kamenčiće i cirkone precizno vadimo iz srebrnog predmeta te ih vraćamo nazad vama. 

Osim otkupa srebra, vršimo i besplatnu procjenu vrijednosti vašeg srebra, stoga ako biste samo htjeli saznati je li vaš nakit izrađen od pravog ili lažnog srebra, slobodno dođite do našeg ureda na adresi Savska cesta 41, Zagreb (zgrada Zagrepčanka, 13. kat).

Kako i gdje prodati srebro?

Za sve one koji se nalaze u Zagrebu ili u okolici Zagreba, ovo je najpraktičnija opcija za otkup srebra. Sve što trebate napraviti je nazvati nas i najaviti vaš dolazak.

Možete nas naći na adresi Savska Cesta 41, poslovna zgrada Zagrepčanka, 13. kat.

centarzlata.com poslovnica u Rijeci nudi uslugu otkupa zlata i srebra – više o otkupu u Rijeci saznajte klikom OVDJE.

Ovaj način preferira većina naših klijenata ne samo zbog jednostavnosti i brzine, nego i zbog daleko većih otkupnih cijena srebra koje nudimo naspram vaših lokalnih otkupljivača. Isplata se vrši na dan zaprimanja pošiljke (više o različitim načinima isplate pročitajte u daljnjem tekstu ”Način isplate”).

Cijeli proces, od slanja paladija do uplate sredstava, u prosjeku traje 24 do 48 sati.

Proces otvaranja pošiljke, vaganja i testiranja čistoće srebra se snima. U sljedećem koraku vas kontaktira djelatnik BankeZlata.com i nakon što se složite s otkupnom cijenom, slijedi isplata sredstava.

Sve što trebate napraviti je sljedeće:

 1. Najavite nam vašu pošiljku putem kontakt forme ili putem telefona.
 2. Upakirajte vaše investicijsko ili lom srebro u kovertu ili kutiju zajedno s potrebnom dokumentacijom. Kod investicijskog srebra pripazite da se njegovo originalno pakiranje ne ošteti.
 3. Otiđite do najbližeg ureda Pošte i ispunite Paket24 Potvrdu o primitku. Obavezno upišite vrijednost pošiljke (predlažemo da uvijek stavite veći iznos od vaše procijenjene vrijednosti paladija kojeg šaljete) i pošaljite paket na adresu:
  SAIVA d.o.o.
  Savska cesta 41/13
  10000 Zagreb
  Telefon: 098/888-154

DOKUMENTACIJA
Kako bismo od vas uredno mogli otkupiti srebro, potrebno je da nam pošaljete sljedeće dokumente:
– Presliku osobne iskaznice
– Potvrdu vlasništva bankovnog računa gdje se vidi IBAN (samo ukoliko ide isplata na bankovni račun)
Vlasništvo bankovnog računa može se dokazati bilo kojim dokumentom gdje se vidi vaše ime i prezime te IBAN, npr.:
         – preslika izvatka s bankovnog računa (pokriti transakcije i iznose)
         – preslika bankovne kartice (na prednjoj strani pokriti prvih 12 znamenki od 16-znamenkastog broja i datum isteka, a na zadnjoj
pokriti CVV broj).

PRAĆENJE POŠILJKE
Vašu pošiljku možete pratiti pomoću aplikacije za praćenje pošiljke Hrvatske Pošte.

Način isplate

Većina naših klijenata preferira ovaj način isplate. Isplatu u gotovini vršimo na licu mjesta.

Ako se radi o otkupu srebra ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna, molimo da najavite dolazak kako bismo mogli garantirati da imamo dovoljnu količinu gotovine za trenutnu isplatu.

Ako se otkup srebra radi u našem uredu, isplatu sredstava ćemo obaviti pred klijentom, a ako se otkup vrši putem pošte, isplata ide najkasnije jedan sat nakon testiranja robe.

Imajte na umu da uplatu možemo izvršiti tek kada imamo sve potrebne dokumente (kopija osobne iskaznice i kopija prednje strane bankovne kartice).

Ako ste nam srebro na otkup poslali putem pošte, ali ne želite uplatu na bankovni račun, postoji mogućnost da novac u gotovini podignete u bilo kojem uredu Hrvatske Pošte. Novac se šalje putem Poštanske Uputnice i moguće ga je podignuti već 15 minuta nakon naše obavijesti o slanju novca.

Napomena: Naknada za slanje novca poštanskom uputnicom iznosi 3,75% na iznos uplate. Najmanji iznos naknade je 9 kuna.

Pošaljite nam upit

  Slika proizvoda:
  Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

  Otkup srebra po najvišim cijenama u Hrvatskoj

  Imate srebrne poluge, srebrnjake, nakit ili neki drugi predmet izrađen od srebra i želite ga zamijeniti za novac po povoljnom tečaju? Na pravom ste mjestu – Centar Zlata nudi uslugu otkupa srebra po cijenama koje su vezane za trenutno važeću burzovnu cijenu bez obzira na to o kojoj se količini srebra radi.

  Otkup srebra u Centru Zlata isplativ je, jednostavan i brz proces koji se može odviti na dva načina – otkup srebra u nekoj od naših poslovnica ili otkup putem pošte. Ukoliko se odlučite za prvu opciju, u našoj ćemo poslovnici pred vama napraviti besplatnu procjenu srebra koristeći specijalne aparate koji su za to namijenjeni, a nakon toga ćemo vam ponuditi otkupnu cijenu koja je uvijek usklađena s kretanjem cijene srebra na međunarodnim burzama koja se još naziva i spot cijena.

  Centar Zlata garantira klijentima najbolju otkupnu cijenu srebra u Hrvatskoj koja je za poluge i srebrnjake nešto viša od spot cijene po gramu, dok je za lom srebro (nakit, pribor i sl.) nešto niža. Više od garanciji najbolje cijene pročitajte OVDJE.

  Otkup srebrnjaka i otkup srebrnih poluga

  Najćešći predmeti od srebra koje otkupljujemo su srebrne poluge i  ili srebrne kovanice. Radi se o predmetima koji primarno služe kao dugoročna investicija, a investitori se odluče na prodaju putem otkupa srebra kada za to dođe vrijeme. Srebrne poluge i srebrnjaci uglavnom su vrlo visoke čistoće (999/1000), pa se može reći da se radi o čistom srebru.

  otkup-srebrnih-poluga-slika

  Srebrne poluge iz talionice Argor-Heraeus koje možete pronaći u našem asortimanu

  Otkup srebrnjaka i srebrnih poluga vršimo u skladu s važećom burzovnom cijenom srebra u danom trenutku, tako da otkupna cijena također može fluktuirati iz dana u dan. Da biste provjerili trenutnu vrijednost vaših poluga ili kovanica, kontaktirajte nas putem chata, na broj telefona 098/888 154 ili na mail [email protected].

  Otkup srebra u obliku nakita

  Srebrni nakit u pravilu je nešto manje čistoće od poluga i srebrnjaka jer mu se dodaju drugi metali poput bakra kako bi fizička svojstva predmeta bila pogodnija za upotrebu u obliku nakita. Najčešće se radi o čistoći 925/1000, ali moguće je i pronaći nakit s nižom čistoćom 900/1000. 

  otkup-srebrnog-nakita-slika

  Otkupna cijena po gramu, naravno, ovisi o čistoći predmeta, tj. o količini srebra u njemu. Kako bismo saznali točnu čistoću srebrnih narukvica, prstenja ili ogrlica, testiramo ih pred klijentima koristeći posebnu aparaturu koja mjeri masu i gustoću predmeta te na temelju rezultata testa odredimo otkupnu cijenu predmeta. 

  Otkup drugih predmeta od srebra

  Većina ljudi u svome vlasništvu ima neke predmete od srebra koji također mogu postići visoku vrijednost zbog količine srebra u njima. Najčešće se radi o priboru za jelo (bešteku) i posuđu. Srebrni pribor za jelo uglavnom je čistoće 800/1000 pa je i otkupna cijena po gramu usklađena za takvu čistoću.

  otkup-srebrnog-pribora-besteka-slika

  Zašto je razlika u kupovnoj i otkupnoj cijeni kod srebra veća nego kod zlata?

  Razlika u otkupnoj i kupovnoj cijeni zlata manja je nego razlika kod srebra. Razlog je to što se kod investicijskog zlata pri kupnji ne naplaćuje PDV, dok se kod kupnje srebra naplaćuje PDV u iznosu od 25%.

  Budući da se kod otkupa srebra ne plaća PDV jer fizičke osobe koje prodaju srebro nisu obveznici tog poreza, kupovna cijena može biti i do 30% veća od otkupne, što nije slučaj kod zlata kod kojeg je ta razlika ipak nešto manja.

  Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz otkup srebra, slobodno nas kontaktirajte putem emaila [email protected], broja telefona 098 888 154. Također možete doći na besplatnu procjenu vašeg srebra. Lokacije poslovnica pogledajte klikom OVDJE.

  Autor:

  centarzlata.com

  Napomene:

  1. Svaka referenca na ovoj stranici na “Centar Zlata” odnosi se na tvrtku Saiva d.o.o.
  2. Tekstovi na centarzlata.com služe isključivo za informiranje i educiranje o financijskim tržištima i tržištima plemenitih metala te ih ne treba smatrati investicijskim savjetom.

  Naši klijenti o nama

  Bozica Rajkovic
  Bozica Rajkovic
  00:58 24 Apr 22
  Profesionalna , i ljubazna mlada dama, vrlo ugodan osječaj boravka. Došli , saznali što nas je zanimalo, otišli u još dvije radnje, ali se brzo vratili, i uspješno obavili. Najbolje cijene !! Vratit ćemo se:) Hvala!
  Marijan Šarić
  Marijan Šarić
  11:47 05 Apr 22
  Arranged an appointment at 12:00. Arrived at 11:56, the security guard tells me I'm early and wait. I waited until 12:20 to receive me. Otherwise they are ok.
  renata kos
  renata kos
  08:41 16 Mar 22
  I recommend the services of Centar Zlata to all those that are having second thoughts on whom to choose on the market. They have the best prices on the market alongside with excellent service towards clients. Extremely professional and pleasant. Special thanks goes to Ms Eva and Ivana. Keep up the great work!
  Neva Kuzmanovic
  Neva Kuzmanovic
  13:04 14 Jan 22
  Kudos to the friendly, professional and friendly staff. Pleasant atmosphere, complete trust. I would recommend them to anyone who needs this type of service.
  everything changes
  everything changes
  06:29 23 Oct 21
  zasad sam obavio dvije kupnje investicijskog srebra online narudzbom i sve je proslo glatko i na vrijeme...zahvaljujem se banki zlata na ozbiljnosti i radujem se sljedecoj narudzbi
  Tamara Levar
  Tamara Levar
  09:34 21 Oct 21
  Već neko vrijeme razmišljam o ulaganju u investicijsko zlato. Na preporuku sam došla do Centra Zlata. Imam same riječi hvale za ove drage i pristupačne ljude. Ne samo da sam dobila odgovore na sva moja pitanja nego i preporuku što je najbolje kupiti. Osim toga sviđa mi se to što imaju individualan pristup i što je sve transparentno. Sigurno ćemo i dalje surađivati.
  ivana siljac
  ivana siljac
  08:20 20 Oct 21
  Istraživala sam tko je najbolji za otkup zlata u Zagrebu, te nakon što sam obišla par poslovnica odlučila sam se za Centar Zlata jer su ponudili najbolju cijenu. Osim toga, svidilo mi se to što su transparentni i profesionalni, te što imaju razne metode testiranja zlata, a ne samo grebanje. Svakako se opet vidimo, sve preporuke...
  Danijel Jurišić
  Danijel Jurišić
  14:10 19 Oct 21
  Sve je bilo odlično, djelatnici su ljubazni, profesionalni i dali su mi sve potrebne informacije i preporuke vezano za kupnju. Sigurno ćemo jos surađivati u budućnosti. Preporuka!
  Briski Istrazivacki Centar BIC
  Briski Istrazivacki Centar BIC
  17:08 07 Oct 21
  Received the gold in two days. No any issues with the transaction. Highly recommended. Make sure your payments have order number so the gold that they have on stock is sent same day upon verification. I dont think that there is better service of this type in Croatia. Delivery costs could be little less but the parcel is fully insured so probably this is the reason.
  dembareef
  dembareef
  08:41 29 Sep 21
  Iznimno ugodni, komunikativni i strucni! Kroz dopisivanje mailom i telefonskim razgovorom jako dobro upucuju u kupovinu, pojasne sve potrebno. Transparentno, sigurno i konkretno poslovanje. Kroz nekoliko godina povremene kupovine znatnika, smatram da su najbolji posrednici na hrvatskome trzistu, gledajuci omjer transparentnosti, cijene i kvalitete usluge. Svakom bih preporucio kupovinu, te cu svakako ponovno poslovati s Bankom Zlata.
  Lagani Recepti
  Lagani Recepti
  04:26 24 Sep 21
  In Mr. Nikola communicates via chat and offers a great price for a gold coin. I arrive at their space at the scheduled time and realize from the profile picture of the chat that it has passed me. After half a minute the gentlemen come out of the other room and invite me into the room. I said that I had agreed with Nikola and agreed on the price, but when she turned a deaf ear and asked me to see the gold coin. She immediately started a spike that someone was scratching the gold coin and that it is not being done, they have a device just for that purpose so that the gold coin is not damaged. But she forgot to clean the dust of gold from the table :) then the correspondence starts over the computer with the superior, there are more advanced than the others who usually call the bosses. The spike started to say that it was damaged and that it was going to break and it cost me 500kn and I thanked it for that. He came out and there was a fine dust of gold on the gold coin which I cleaned with my finger and there was no damage. A kilometer further on the bridge, a man from the purchase of gold offered me a 500kn higher price without any ceremonies. I am writing this to warn people to ask in several places before selling gold. Because these reviews are not relevant because there is a paper on their desk where they invite people to positive reviews.
  Barbara Stepanić
  Barbara Stepanić
  12:00 09 Sep 21
  Wonderful, professional and approachable people. I got all the information and a lot of useful advice in a phone conversation. Purchase made through the webshop, postage 80kn for a secured shipment that the postman delivers to the door with prior notice. Great gift and investment. I will definitely be back again.
  Luka Maric
  Luka Maric
  18:53 31 Aug 21
  Najbolji izbor firme koja otkupljuje i prodaje zlato Nadprosječno dobra usluga i uvijek korektni. Nikad ne prevare kupca, dok mnoge druge firme to konstantno pokušavaju koristeći jako prljave trikove poput "zlatnik je oštećen stoga ćemo tebe skratit za 3000kn" BankaZlata nema takve malverzacije i po mom skromnom mišljenju ocijena 5 je najadekvatniji i jedini izbor :D
  Jelena Vukovic
  Jelena Vukovic
  09:54 12 Aug 21
  Sve pohvale za profesionalno poslovanje. Naručen je zlatnik za sinčića koji je bez greške te smo jako zadovoljni🙂. Došao na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku. Sve pohvale za divnu i ljubaznu gospođu Ketrin koja me kontaktirala te mi popravila dan jer je rekla da sam ja njoj popravila dan sa svojim humorom.
  Grzegorz Grześk
  Grzegorz Grześk
  17:52 09 Aug 21
  Website friendly for user, it is very easy to find necessary informations and make order. In my opinion the most important are human - contact by different media was perfect (mobile, sms, whatsapp etc), package safely and perfectly packed. the package, prepared really fast, arrived on time (it was extremely important to us). The purchase was a real pleasure, no stress at all. I expect to use this site in the future.
  Bujar Kadriji
  Bujar Kadriji
  13:19 21 Jul 21
  Very confidential, secure and professionally done. I bought a gold coin online and although I was afraid that something undesirable would happen to me, everything was done professionally. Fast and safe delivery that they really take care of and after you receive their product, your superiors from the Gold Bank will contact you about the same. Definitely to recommend
  Tomislav Keć
  Tomislav Keć
  10:57 21 Jul 21
  Very clear webshop, easy online purchase, all essential information in one place. Best selling and buying price. Employees very kind and professional, always available, after any inquiry I did not wait long for an answer. Fast shipment (within 48h). From the first day, I liked your service and your way of doing business, I no longer doubt in the least where I will buy / sell precious metals. Recommend!
  Miroslav Turčin
  Miroslav Turčin
  21:33 19 Jul 21
  Vrlo ljubazna i profesionalna usluga, brza dostava u roku od tri radna dana. Svaka preporuka, nadam se da cemo uskoro opet poslovati.
  Darko Bičak
  Darko Bičak
  09:14 13 Jul 21
  This is an example of online shopping as it should always be. Found the product on Google search engine (first heard and bought through this web store), the page has a functional chat option to which an expert responds within 10 seconds and explains all the details, then went to the web store and bought the desired product that we arrived the next day. It is a specific and cheap product that I usually buy from China, a decorative box for a gold coin, and as I needed the product quickly because of the gift, I did not go for the Wish, Alibaba, etc. option. and waiting for delivery of 3-5 weeks.
  Domagoj Križanec
  Domagoj Križanec
  17:15 23 Jun 21
  Excellent customer service and great products. Shipment arrived very fast.
  Dina Đuran Jurović
  Dina Đuran Jurović
  09:14 23 Jun 21
  Usluga na vrhunskom nivou! Komunikacija savršena!Od direktora do cura koje rade u managementu! Zlatnik je stigao u roku od 2 dana sa osiguranim paketu u savrsenom stanju! Definitivno preporuka za uspomenu kao investicijsko zlato!
  Dijana P
  Dijana P
  12:48 17 Jun 21
  Extremely easy way to order online, as well as payment and fast and secure delivery of products. Friendly staff and showing care for clients ... My experience is shown by the sentence: It will be my pleasure to do business with you again. Investment gold, with a little imagination, can be a gift that will delight the recipient, no matter the value. Recommend
  Tomo Mijatovic
  Tomo Mijatovic
  12:41 17 Jun 21
  Professional team, all doubts quickly and efficiently clarified / clarified. Friendly staff. Purchase through the Web Shop, personal download as well as download via prompt delivery. Praise with positive recommendations. Thank you. Greetings.
  Ana-Marija Bandov
  Ana-Marija Bandov
  15:20 16 Jun 21
  Prvenstveno bih htjela pohvaliti vrlo ljubazne i susretljive zaposlenike, a nakon toga brzinu i jednostavnost samog procesa kupnje!
  Marina Štefotić
  Marina Štefotić
  08:09 16 Jun 21
  I am very satisfied with the fast and quality service. This team of young people is maximally kind and professional. If only everything would work like their service, where would we end up.
  carica car
  carica car
  07:56 16 Jun 21
  Sve pohvale, sve super, djelatnici odlični, ljubazni! Usluga provjerena sigurna. Pošiljka stigla u kratkom periodu poštom. Preporučam!
  Nikola Jarki
  Nikola Jarki
  15:38 15 Jun 21
  Vrlo sam zadovoljan sa Centrom Zlata.Narudzbe se brzo obraduju i posiljka dolazi u roku dva do tri dana.Uljudno osoblje.Svakako preporucam kupovinu zlata i kovanica !
  Suzana Jagic Vottero
  Suzana Jagic Vottero
  14:04 15 Jun 21
  Sve odrađeno brzo, kvalitetno i s osmijehom. Ljubazni djelatnici i vlasnik firme za svaku pohvalu. Svaka čast!
  Ante Beljan
  Ante Beljan
  13:15 11 May 21
  The ordering process at the web shop is simple, the employees are very polite and professional and delivery is fast. All recommendations!
  Ida Valković
  Ida Valković
  14:59 06 May 21
  I definitely recommend the gold bank for redemption! I got the best prices for breaking gold. All praise for the professionalism and kindness.
  Ana Teklić
  Ana Teklić
  10:43 06 May 21
  Affordable and responsible. I received all the necessary information as soon as possible. Delivery is fast and secure. Congratulations!
  KRUNOSLAV KUHAR
  KRUNOSLAV KUHAR
  15:23 30 Apr 21
  Svaka pohvala na profesionalizmu i usluzi, te brzini isporuke. Preporuka svima! Lp,
  kresimir jukic
  kresimir jukic
  10:08 17 Mar 21
  In Rijeka they offered me HRK 1,700 for two ducats, here HRK 2,215. They did not know in advance how much they offered me in Rijeka. Friendly staff. In conversation with them, I learn that I can also receive gold in packages by fasting. I highly recommend. In March 2021, they are offering 190kn per 14-carat gram ... Open until 6 pm on weekdays
  Marjan “Marci” Anušić
  Marjan “Marci” Anušić
  20:21 04 Mar 21
  I bought my first gold coins three days ago there. The order was formed in the afternoon, coins shipped the next day, and a package arrived the day after that (all in less than 48h). Payment, shipment and communication was simple, fast and wholehearted. If you might want to invest money, they are noteworthy for both newbies and experienced investors.
  Benedict Rak
  Benedict Rak
  16:53 22 Feb 21
  Very pleasantly surprised. Really fair and correct. Thought I had 20 carat gold, were fair and said it was 22. They offered a price very close to the stock market at the time of the sale, they didn’t skin me (which I was counting on). Very warm recommendations. No competition, especially * some * which are everywhere;)
  Nikola Makivić
  Nikola Makivić
  18:21 29 Jan 21
  I am satisfied with the business relationship with clients. Delivery is fast and according to the order. I will be happy to recommend you. Lp
  Snježana Ovničević
  Snježana Ovničević
  19:43 24 Jan 21
  Very satisfied with the complete service - clear information about products, services, payment and delivery terms. Very fast delivery.
  Jelica Orosnjak
  Jelica Orosnjak
  08:04 13 Jan 21
  I liked Croatian gold coins, so I decided to buy a gold coin with a Pag lace motif. I soon got it in the mail. I was a little surprised by the size of the gold coin, it is smaller than expected, but the work on it is wonderful. I will most likely continue with the purchase at the Gold Bank, as the purchase is very simple and secure.
  Silvano Pilar
  Silvano Pilar
  15:29 07 Dec 20
  This was my first time buying gold coins, and absolutely the first time this way i.e. via a web store. The website with the offer is simple and very easy to understand. I made the decision quickly, and made the payment even faster. After payment, I was contacted and the shipment came to me in a very short time. Exactly as described in the information. And the pleasure of becoming the owner of the golden Kuna is immeasurable. I recommend everyone to pour their money into gold coins or other types of gold. Especially today when sight interest rates are virtually non-existent and the stock market or investing in funds carries little and is quite risky, while gold is only growing and trading is safe and fast and easy to sell. Thanks.
  Aleksandra Sučević
  Aleksandra Sučević
  16:33 13 Nov 20
  All the best! Very simple business with full support and consulting offers. The shipment arrived really fast. I will contact you for additional questions with full confidence!
  Dot Dot
  Dot Dot
  17:38 04 Nov 20
  Odlična usluga i iskustvo sa Centrom Zlata. Od narudžbe to isporuke proša su dva dana i vrlo sam zadovoljna procedurom. Hvala i do sljedeće kupnje! Mirjana M.
  Dajana Ivanisevic
  Dajana Ivanisevic
  18:14 03 Nov 20
  Vrlo profesionlno i odgovorno obavljena kupnja i isporuka po dogovoru,dostava putem poste vec sljedeci dan ujutro u 8 sto me je ugodno iznenadilo.Preporucam oko dvojbe isporuke s punim povjerenjem.
  Garden Apartment Zadar
  Garden Apartment Zadar
  15:35 22 Oct 20
  All praise for a professionally done transaction. After sending the item by mail and receiving it within 24 hours, testing, weighing, redemption confirmation and remittance of the ransom to the account, performed within 2 hours. Achieved great price. Thank you and recommend.
  Dražen Kovačić
  Dražen Kovačić
  15:14 29 Sep 20
  Super zadovoljan uslugom. Od kontakta preko weba do narudžbe preko weba i dostave sve je bilo brzo i profesionalno. Hvala svima
  Teo Branovic
  Teo Branovic
  21:45 28 Sep 20
  Zadovoljan kupnjom. Od narudžbe pa do dostave pošiljke je prošlo samo tri radna dana. Dobro zapakirano. Preporučujem BankuZlata dalje.
  Jurica Orešković
  Jurica Orešković
  16:08 28 Sep 20
  Sve pohvale na ekspeditivnosti i poslovnosti! Kupljeni artikli su dostavljeni i prije zakazanog roka. Trgovat ćemo i dalje!
  Marija
  Marija
  11:39 26 Sep 20
  My experiences with the Gold Bank are extremely positive. Communication with employees is pleasant and professional. I received a clear and quick answer to every question. What will keep me their client is respecting the business agreement. The purchase and delivery of the order is carried out without complications, exactly as agreed. With a correct relationship, they won my trust, so based on that, I can recommend the Gold Bank as a reliable company.
  Jadranka Jelinic
  Jadranka Jelinic
  12:33 14 Sep 20
  An excellent young, cultural and extremely professional team!
  jelena suznjevic
  jelena suznjevic
  21:00 12 Sep 20
  Poštovani, proizvod koji sam kupila je veoma lijep te je stigao poštom na vrijeme. Veoma sam zadovoljna Vašom uslugom te profesionalnim odnosom prema poslu koji obavljate. S poštovanjem, Jelena
  Pero Perić
  Pero Perić
  09:41 12 Aug 20
  Extremely skilled, professional and kind staff, reasonable prices. Extraordinary availability via the bank's chat and professional and quality answers to questions and concerns, and above all sincere. What can you say but that it would be good for all of us to have employees in all industries with such an approach to their business obligations and to clients or customers.
  Tomislav Malec
  Tomislav Malec
  18:57 09 Aug 20
  A truly professional way of providing services. Base of any obstacles and very discreet and clear as far as the way of informing and advertising and communication is concerned.
  nina sik
  nina sik
  19:32 04 Aug 20
  I am very pleased with the online ordering process. All information is detailed on the website. The buying process is very simple and secure. The package was delivered by post to the address as agreed, in a very short time. The product is neatly packaged and ready to give away :)
  jasna hercog
  jasna hercog
  16:26 26 Jun 20
  Kad sam odlučila kupiti zlatnu polugu kao poklon za prigodu Prve pričesti najbolje mjesto za to je bila centarzlata.com.Moja kupovina je prošla u najboljem redu.Usluga je bila izvrsna i jako sam zadovoljna i polugom i kupovinom.Budući da ne živim u Zagrebu, poluga mi je dostavljena poštom u vrlo kratkom roku.Stigla je sigurno i došla u pravo vrijeme prije Prve pričesti.Naručivanje je prošlo bez ikakvih problema,glatko i jasno.Poluga je mala ali vrijedna i drago mi je što sam izabrala centarzlata.com jer je to sigurna kupovina.
  Next Reviews

  Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

   Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.