garancija-najbolje-cijene

Ukoliko nađete bolju cijenu
NE SAMO DA ĆEMO VAM DATI ISTU,
NEGO ĆEMO JE I NADMAŠITI!

Jedna od stvari kojom se Centar Zlata ponosi je da smo našim dolaskom na ovo tržište uspješno spustili i normalizirali cijene investicijskog zlata i srebra te podignuli otkupne cijene proizvoda od plemenitih metala i izjednačili ih s cijenama u ostalim razvijenim europskim zemljama. Baš zato smo sigurni da i dalje dajemo najbolje cijene na tržištu, a ukoliko uspijete naći povoljniju cijenu od naše, ne samo da ćemo vam dati istu cijenu kao i konkurencija, nego ćemo je i nadmašiti!

VAŽNO!
Molimo primite na znanje da se cijene na našim stranicama usklađuju sa spot cijenama plemenitih metala na svjetskim tržištima svakih 5 minuta tako da usporedbu cijena trebate raditi u isto vrijeme na našoj stranici i kod konkurencije. 

Kako bi iskoristili “Garanciju najbolje cijene Centra Zlata”, potrebno je napraviti sljedeće:

KUPNJA zlata i srebra

  • Poslati nam ponudu od konkurencije unutar 60 minuta od izdavanja na email [email protected] unutar našeg radnog vremena, ostaviti vaše kontakt podatke i naravno zatražiti NAJBOLJU CIJENU!

PRODAJA/OTKUP zlata i srebra

  • Investicijsko zlato i srebro –  potrebno je pri otkupu predočiti dokaz o boljoj otkupnoj cijeni u pisanom obliku (email, WhatsApp, Viber…)
  • Otkup nakita ili drugih predmeta – dostatno je navesti web stranicu s cijenama

Kada govorimo o investicijskom zlatu i srebru, uzmite u obzir da dosta konkurentskih tvrtki ima dvije otkupne cijene – za klijente i za neklijente. Na svojim web stranicama imaju istaknutu uglavnom samo onu veću cijenu koja važi isključivo ako imate dokaz da ste proizvod kupili kod njih.  Mi ne radimo razliku s obzirom na to gdje ste proizvod kupili – Zlato je zlato! I uglavnom odmah dajemo najbolje cijene.

Pravila za korištenje Garancije najbolje cijene vrlo su jednostavna. Da bismo uzeli u obzir ponudu konkurencije, moraju se ispoštovati sljedeći uvjeti:

  • Zlatne poluge od konkurencije moraju posjedovati LBMA “Good delivery certifikat” ugledne kovnice
  • Konkurencija mora imati proizvod na zalihi ili ga može nabaviti u istom roku kao i mi
  • Konkurentska tvrtka koja je izdala ponudu mora biti registrirana u Hrvatskoj ili Sloveniji
  • Ukoliko je konkurentska tvrtka izdala ponudu ispod realne nabavne ili otkupne cijene, ta će se cijena smatrati “damping cijenom” te ćemo vam drage volje predložiti da kupite/prodate kod njih
  • Ponude koje su izdane za proizvode koji su oštećeni ili na rasprodaji neće se uvažavati

Centar Zlata (Saiva d.o.o.) zadržava pravo bez najave izmijeniti bilo koji dio ovih Pravila i uvjeta, kao i pravo formiranja cijene prema slobodnoj procjeni i svojim mogućnostima.

Investicijsko zlato – cijene

Slika Ime proizvoda Cijena prodaje Cijena otkupa
Mali dukat Franc Jozef – Jednostruki dukat 1.812,00 Kn 1.415,00 Kn
Veliki dukat Franc Jozef – Četverostruki dukat 6.686,00 Kn 5.666,00 Kn
1 unca zlata – Bečki filharmoničar 13.367,00 Kn 12.939,00 Kn
100g zlata | Argor-Heraeus 42.504,00 Kn 41.188,00 Kn

Cijene svih proizvoda možete pogledati OVDJE.