garancija-najbolje-cijene

Garantiramo najbolje kupovne i otkupne cijene zlata i srebra u Hrvatskoj!

U Centru Zlata ponosimo se činjenicom da smo svojim dolaskom na ovo tržište uspješno spustili i normalizirali cijene investicijskog zlata i srebra te povećali otkupne cijene proizvoda od plemenitih metala i izjednačili ih s cijenama u ostalim razvijenim europskim zemljama. Stoga smo sigurni da i dalje dajemo najbolje cijene na tržištu, a ako uspijete pronaći povoljniju cijenu od naše, mi ćemo vam dati još veću!

VAŽNO!

Imajte na umu da se cijene na našim stranicama svakih 5 minuta usklađuju sa spot cijenama plemenitih metala na svjetskim tržištima, pa cijene na našim i konkurentskim stranicama trebate uspoređivati istodobno. 

Kako biste iskoristili Garanciju najbolje cijene Centra Zlata, potrebno je napraviti sljedeće:

KUPNJA zlata i srebra

  • poslati nam ponudu koju ste dobili od konkurencije u roku od 60 minuta od izdavanja na e-adresu [email protected] unutar našeg radnog vremena, ostaviti svoje kontaktne podatke i zatražiti NAJBOLJU CIJENU!

PRODAJA/OTKUP zlata i srebra

  • investicijsko zlato i srebro –  pri otkupu trebate predočiti dokaz o boljoj otkupnoj cijeni u pisanom obliku (npr. prosljeđivanjem poruke dobivene putem e-pošte, WhatsAppa, Vibera i sl.)
  • otkup nakita ili drugih predmeta – dovoljno je navesti adresu internetske stranice s cijenama (ukoliko otkupljivač zaista nudi navedene cijen u poslovnici).

Kad je riječ o investicijskom zlatu i srebru, uzmite u obzir da mnoge konkurentske tvrtke imaju dvije otkupne cijene – za klijente i za neklijente – pa na svojim internetskim stranicama ističu uglavnom samo veću cijenu koja važi samo ako imate dokaz da ste proizvod kupili kod njih.  Mi ne radimo razliku s obzirom na to gdje ste proizvod kupili – zlato je zlato! I uglavnom odmah dajemo najbolje cijene.

Pravila za korištenje Garancije najbolje cijene vrlo su jednostavna. Da bismo uzeli u obzir ponudu koju ste dobili od konkurencije, moraju se ispuniti sljedeći uvjeti:

  • zlatne poluge konkurencije moraju posjedovati LBMA Good delivery certifikat ugledne kovnice
  • konkurencija mora taj proizvod imati na zalihi ili ga mora moći nabaviti u istom roku kao i mi
  • konkurentska tvrtka koja je izdala ponudu mora biti registrirana u Hrvatskoj ili Sloveniji
  • cijena koju nudi konkurentska tvrtka ne smije biti dampinška, to jest ne smije biti niža od realne nabavne ili otkupne cijene
  • Garancija najbolje cijene ne obuhvaća ponude izdane za oštećene proizvode ili proizvode na rasprodaji.

Centar Zlata (Saiva d.o.o.) zadržava pravo da bez najave izmijeni bilo koji dio ovih Pravila i uvjeta te da cijene određuje prema slobodnoj procjeni i svojim mogućnostima.

Investicijsko zlato – cijene

Slika Ime proizvoda Cijena prodaje Cijena otkupa

Cijene svih proizvoda možete pogledati OVDJE.