Plaćanje karticama na centarzlata.com

centarzlata.com svojim klijentima nudi veći broj opcija kod plaćanja proizvoda od plemenitih metala, a jedan od njih je plaćanje kreditinim i debitnim karticama preko webshopa.

Plaćanje karticama moguće je za iznose do 1.200€ (9.041,4 kn).

Ukoliko se radi o webshop narudžbi većoj od 1.200€ (9.041,4 kn), plaćanje se mora izvršiti bankovnom uplatom/internet bankarstvom/kriptovalutama ili gotovinom u poslovnici (gotovinsko plaćanje moguće je za iznose do 10.000€ (75.345,00 kn)).

Na plaćanje karticama ne naplaćuje se nikakva dodatna naknada.

Plaćanje je moguće karticama Visa, Visa Electron, Maestro i Mastercard.

centarzlata.com zadržava pravo provjeravanja podataka klijenata kod kartičnog plaćanja radi sukladnosti sa Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Provjera podataka

Djelatnici Centra Zlata od klijenta koji koristi kartično plaćanje mogu zatražiti potvrdu identiteta i potvrdu vlasništva kartice kojom se vrši plaćanje. Potvrda identiteta vrši se slanjem obje strane osobne iskaznice i slikanjem prednje strane kartice koja se koristi za plaćanje s prekrivenim svim brojevima na kartici osim posljednje četiri znamenke (vidi sliku).

Primjer ispravno poslane kreditne ili debitne kartice:

Na slici je bitno da se vide zadnje četiri znamenke te vaše ime i prezime – sve druge podatke potrebno je pokriti kako biste zaštitili svoju privatnost. Ta dva podatka dovoljna su nam kako bismo verificirali vaš identitet te ga povezali s karticom kojom je izvršeno plaćanje.

Nikad nemojte slati sliku kartice na kojoj se vide sve znamenke ili CVV broj!

Primjer ispravno poslane osobne iskaznice:

osobna-iskaznica-primjer

Ukoliko dođe do provjere identiteta, klijent sliku kartice i osobne iskaznice treba poslati na [email protected] kako bi se transakcija potvrdila.

Ako imate dodatnih pitanja, djelatnike Centra Zlata možete kontaktirati pozivom na broj 01/3000 783, na e-mail [email protected] ili slanjem poruke u priloženoj kontakt formi:


    Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.
    Investicijsko zlato – cijene

    Slika Ime proizvoda Cijena prodaje Cijena otkupa