Plaćanje karticama na centarzlata.com

Centar Zlata svojim klijentima nudi veći broj opcija kod plaćanja proizvoda od plemenitih metala, a jedan od njih je plaćanje kreditinim i debitnim karticama preko webshopa.

Plaćanje karticama moguće je za iznose do 1.200€ (9.041,4 kn).

Ukoliko se radi o webshop narudžbi većoj od 1.200€ (9.041,4 kn), plaćanje se mora izvršiti bankovnom uplatom/internet bankarstvom/kriptovalutama ili gotovinom u poslovnici (gotovinsko plaćanje moguće je za iznose do 10.000€ (75.345,00 kn)).

Na plaćanje karticama ne naplaćuje se nikakva dodatna naknada.

Plaćanje je moguće karticama Visa, Visa Electron, Maestro i Mastercard.

Centar Zlata zadržava pravo provjeravanja podataka klijenata kod kartičnog plaćanja radi sukladnosti sa Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Provjera podataka

Djelatnici Centra Zlata od klijenta koji koristi kartično plaćanje mogu zatražiti potvrdu identiteta i potvrdu vlasništva kartice kojom se vrši plaćanje. Potvrda identiteta vrši se slanjem obje strane osobne iskaznice i slikanjem prednje strane kartice koja se koristi za plaćanje s prekrivenim svim brojevima na kartici osim posljednje četiri znamenke (vidi sliku).

Nikad nemojte slati sliku kartice na kojoj se vide sve znamenke ili CVV broj!

Primjer ispravno poslane kreditne ili debitne kartice:

Na slici je bitno da se vide zadnje četiri znamenke te vaše ime i prezime – sve druge podatke potrebno je pokriti kako biste zaštitili svoju privatnost. Ta dva podatka dovoljna su nam kako bismo verificirali vaš identitet te ga povezali s karticom kojom je izvršeno plaćanje.

Primjer ispravno poslane osobne iskaznice:

osobna-iskaznica-primjer

Ukoliko dođe do provjere identiteta, klijent sliku kartice i osobne iskaznice treba poslati na [email protected] kako bi se transakcija potvrdila.

Ako imate dodatnih pitanja, djelatnike Centra Zlata možete kontaktirati pozivom na broj 01/3000 783, na e-mail [email protected] ili slanjem poruke u priloženoj kontakt formi:

    Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.