Nakon što ispunite sve potrebne podatke i odaberete način preuzimanja ili dostave vaše investicije, ponuda za plaćanje bit će poslana na vaš email.

Cijena plemenitih metala mijenja se iz sekunde u sekundu, a naša marža je vrlo mala. Da bismo mogli dugoročno poslovati, moramo postaviti vrlo uski vremenski period od izdavanja ponude do vaše uplate na naš račun, a to je 24 sata. Ako vaša uplata bude vidljiva na našem računu nakon zadanog vremena na ponudi, napravit ćemo rekalkulaciju cijene.

Upute za plaćanje nalaze se u nastavku:

Platitelj: Vaše ime, prezime i adresa
Primatelj: Saiva d.o.o., Rubeši 103, Kastav
IBAN: HR5623400091510544137
Banka: Privredna Banka Zagreb
SWIFT: PBZGHR2X
Poziv na broj: HR00 – Broj narudžbe
Opis plaćanja: Plaćanje po narudžbi broj ….

Na vaš email bi do sada već trebala stići poruka s detaljnim uputama.

Vrijeme potrebno za provedbu transakcije između banaka saznajte na ovoj stranici

Uplata na račun Banke Zlata prije izrade ponude

Ako želite, možete uplatiti na gore navedeni račun Banke Zlata (Saiva d.o.o.) određeni iznos koji želite uložiti u plemenite metale. Tada ćemo iznos vaše narudžbe odbiti od uplaćenog iznosa, a ostatak će vam biti vraćen u roku od dva radna dana na račun s kojega ste uplatili. Prilikom ovog načina uplate, predlažemo da uplatite do 3% veći iznos od trenutne cijene investicijskih proizvoda koje želite kupiti, zbog konstantne promjene cijena na tržištu.

Uplata iznosa manjeg od navedenog na ponudi

Ako Centar Zlata na zalihi nema proizvode koje želite kupiti, a vi ste uplatili 80% ili više od iznosa označenog na ponudi, narudžba će biti provedena i cijena proizvoda će biti zaključana. Prije dostave ili preuzimanja, djelatnik Banke Zlata će vas kontaktirati kako biste mogli izvršiti uplatu ostatka iznosa i kako bismo dogovorili preuzimanje vaše investicije. Za narudžbe veće od 600.000 kuna ili 80.000 eura, minimalna uplata je 90% vrijednosti naručenih proizvoda.

 

1. Izaberite proizvod

2. Napravite narudžbu

4. Pričekajte dostavu