Poklonite nešto što će vaše djelatnike ili poslovne partnere podsjećati na vas!

Sjećate li se što ste prošle godine dobili kao poklon od vaših poslovnih partnera?

A mislite li da se vaši djelatnici sjećaju poklona koji su dobili od vas prošle ili pretprošle godine?

Ako želite da vaš poklon bude orginalan, da vas se i nakon nekoliko godina vaši djelatnici ili poslovni partneri sjete, a još pritom da vaš dar dobija na vrijednosti i služi kao svojevrsna investicija, onda je –

ZLATO JE SAVRŠEN POKLON!

Darovi za zaposlenike

Kao poklon u naravi do 600 kuna na dar poslodavci najčešće dodjeljuje poklon bon nekog trgovačkog lanca ili poklon paket koji sadrže vino, med, maslinovo ulje i neke slastice. Ovi pokloni su dobri kod poslodavaca koji svojim djelatnicima ne mogu priuštiti prosjećne plaće, ali ukoliko djelatnik ima prosječnu ili čak iznad prosječnu plaću, onda će se poklona u obliku zlatnika ili zlatne poluge sječati godinama!

Darovi za poslovne partnere

Kod darivanja poslovnih partnera vrlo je bitno da se izdvojite iz mase i kako bi mu pokazali da vam je stalo do vašeg poslovnog odnosa!

Poklon u obliku boce pića, poklon paketa ili možda rokovnika – sjećate li se što ste dobili od kojeg poslovnog partnera prošle godine? Naravno da se ne sjećate, a kako ćete pokazati poslovnom partneru da vam je stalo do vašeg poslovnog odnosa ukoliko poklonite nešto čega se niti vi sami ne možete sjetiti nakon godinu dana.

Prednosti ove vrste poklona su sljedeće:

ne sadrži PDV (ne ide u trošak)

odlično čuva vrijednost (štednja)

lako unovčivo ako osobi zatreba gotovina

poklon koji je orginalan i kojega se ljudi rado sjećaju

Cijena investicijkog zlata pogodnog za poklone se kreće od 250 kuna pa sve do 10500 kuna! Sve ovisi koliko ste odlučili pokloniti vašim zaposlenicima ili poslovnim partnerima. Ispod pogledajte listu proizvoda koji se najčešće poklanjaju-